Corona update: heropstart voor leden -12j

Beste Ouders, 
Jullie hebben van ons nog een update na 15/11 tegoed. 
Wij zijn ervan overtuigd dat we, door de pauze van 3 weken,  hebben bijgedragen aan de algemene daling van de Covid-cijfers. 
Wij hebben dit afgelopen zondag met z'n allen besproken en kunnen jullie met veel vreugde meedelen dat we de Chiro voor de jongste drie groepen terug opstarten. 
Dit wil dus zeggen dat alle kinderen van de Binkels, Sloebers en de Rakkers terug welkom zijn vanaf aanstaande zondag 22/11/2020. De uren blijven dezelfde als voorheen dus van 13u00 tem 16u30.
Helaas is het voor de +12 jarigen niet toegestaan. We hopen dat daar snel verandering in zal komen!! 
De algemene regels blijven ook dezelfde als voor de pauze. Dit wil dus zeggen dat we heel de dag buiten gaan spelen. Gelieve jullie kind(eren) hier zeker op te kleden zodat ze het niet te koud hebben!?
Buiten alle eerdere wetten en regels is er nog één belangrijke bijgekomen. Dit is dat we een aanwezigheidsregister moeten bijhouden van iedereen die op de terreinen komt. Daarom zouden we willen vragen aan jullie om elke zaterdag in de whatsapp groep te laten weten of jullie kind(eren) al dan niet aanwezig zullen zijn.
Ook is het eenvoudiger en transparanter dat de ouders niet meer op de terreinen komen. Anders moeten we jullie elke zondag opnemen in het aanwezigheidsregister wat iets te veel administratie zou zijn. Gelieve jullie kind(eren) dus af te zetten aan de rood-witte paaltjes thv de ingang aan de Amerlolaan?
Wij zullen bij aanvang de kinderen daar ontvangen en op het einde de kinderen daar terug aan jullie overdragen.
Als laatste zou ik graag zeggen dat wij er in elk geval veel zin in hebben en we hopen dat er geen zondagen meer tussenuit zullen vallen!!
Nog een prettige week en hopelijk tot zondag!
De leiders en Vb's van Chiro-jongens Sint-Filippus